Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Gode Priser på Adidas Yeezy Boost


Leading Aircraftsman

Status: Offline
Posts: 6
Date:
Gode Priser på Adidas Yeezy Boost
Permalink   


Det har været en begivenhedsrig weekend for fans af Kanye Wests Adidas Yeezy Boost Kvinder/Mænd, og handlingen er klar til at rulle over på mandag, når Yeezy 350 Citrin udkommer hos adidas Yeezy-forhandlere. En sko, der virker noget ligetil ved første øjekast, men som faktisk kan prale af et væld af skjulte detaljer, "Citrin" kombinerer stylingerne fra "Butter" og "Sesame" farverne, men adskiller sig med indvævede neon-tråde. Der er også interessante jordnære røde toner - ofte forvekslet med tyggegummi - på ydersålen, og selvfølgelig masser af ultrablød Boost-dæmpning for at sikre, at de føles lige så godt, som de ser ud.Adidas Yeezy Boost Sko kom først ind på sneaker-scenen i 2018 via sin "Blush"-farvevariant og er siden blevet tilbudt i en håndfuld andre tonale tilgange. Med hensyn til udgivelser var det sidste, vi har set fra modellen, "Utility Black"-faldet tilbage i november 2020. Yeezy 500 vender endelig tilbage næsten et halvt år senere med det uventet farveblokerede "Enflame"-arrangement.

Sort slutter sig til blandingen ved både snørebånd og krave, hvilket skaber en mode-faux pas, som Yeezy-frontmanden bestemt ikke kunne være ligeglad med. Gode Priser på Adidas Yeezy Boost Som med flere andre forslag fra det adidas-støttede datterselskab, er "Covellite"-farvevarianten ledsaget af en halvgennemsigtig mellemsål, der indkapsler BOOST-dæmpning. Den mineral-inspirerede navy passer godt sammen med den gummibrune finish, der overhaler værktøjet.

Sålenheder vælger også et tonalt brunt arrangement, som adskiller sig fra tidligere iterationer, der bærer hits af orange på tværs af mellemsålen. Adidas Yeezy Boost Bedste Priser Under fødderne afviger sildebensmønstret slidbane næsten en smule fra farvepaletten, der findes på tværs af den øverste halvdel, til fordel for en gummibrun-lignende makeup. Reflekterende materiale introducerer yderligere en vis afbrydelse via snørebåndene og den øvre hælpanel.

Dette nye, regelbrudende tilbud ser en brun mesh-krop, der opfanges af marineblå ruskindsoverlejringer for et bur-look. Køb Adidas Yeezy Boost Selvom snørebåndene er i førnævnte blå nuance, er elementer, som snørebåndene går igennem, i en grålig blå nuance i stedet. For at skabe endnu mere kontrast er ruskindståen tonet i en blød beige, der er signaturen til Yeezy-mærket. Den flerfarvede model er komplet med en lys orange, adiPRENE-polstret sål, som udviser den ikoniske, bølgede form.

www.skoways.com__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard