Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Køb Nike Air Max 97


Leading Aircraftsman

Status: Offline
Posts: 7
Date:
Køb Nike Air Max 97
Permalink   


I øjeblikket i sit 24. år på markedet er Nike Air Max 97 Billige Priser historisk blevet overskygget af en af sine synlige Air-polstrede kolleger (i hvert fald stateide). I hele 2021 har Christian Tressers design dog optrådt i en håndfuld overbevisende stilarter, hvor den seneste hengiver sig til et "South Beach" -egnet ensemble.At holde tingene helt rene og enkle er virkelig den mest pålidelige formel til at skabe nogle lokkende GR'er. Nike Air Max 97 Udsalg har ikke set nogen mangel på dem, da Nike ikke sikrer nogen mangel på den globalt populære model overhovedet. Med valgmuligheder at vælge imellem er det bare et spørgsmål om præference på dette tidspunkt, men denne attraktive nye farvevej, der straks minder os om den berømte "Diamond" SB Dunks, bør appellere til dem, der værner om det samarbejde. Denne eksklusive kvinders udgivelse tilføjer nogle hits af patentskind sammen med den flade finish på læderet, men det er den Tiffany-esque nuance af Aurora Green on the Air-enheden, midterfod Swoosh og bånddetaljer på tungen, der giver disse tilføjet umph.

Nike bringer temaet "South Beach" tilbage på Køb Nike Air Max 97 til sommeren udelukkende til sommeren. Klædt i et hvidt, hyperrosa og turbogrønt farveskema. Denne Nike Air Max 97 har hvid, der dækker størstedelen af dens overdel fremhævet med lyserøde og blågrønne accenter for at afgive den "South Beach" stemning. 3M reflekterende detaljer oven på en hvid mellemsål og ydersål i sort gummi fuldender designet.

Dette tilbud på Nike Air Max 97 Sko indeholder nogle vigtige detaljer fra samlingen, herunder den varemærkede dato, 18. juni 1971, trykt på medialsiden, retro tunge mærker, enkelte hvide snørebånd, guld Swoosh blonderlås med en ensom diamant og signaturemærket indlægssål . Skoen er konstrueret i en blanding af mesh, læder og ruskind med gentagen mærke "Nike" i den bageste trækfane.

Ved hjælp af Wieden + Kennedy lancerede det nordamerikanske mærke sit nu berømte "Just Do It" -slogan i 1987. Gennem årtierne har treordssætningen vist sig på billboards, i reklamer og på produkter og kan udskiftes med mærke swoosh logo. Nike Air Max 97 Mænd/Kvinder Og selvom sloganet har været centrum for tidligere Nike Sportswear -kollektioner, ser det ud til, at en ændret version af det kæmper for den seneste indsats fra kategorien: "DO YOU."

www.thenicemax.com__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard